23.2.06

Κέϊκ για λαγουδάκια...


Υλικά για το μπέρδεμα
2 1/2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι ζάχαρη
3/4 του ποτηριού σπορέλαιο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο σε χυμό από μισό λεμόνι
1 ποτήρι μήλο τριμμένο και πασπαλισμένο με κανελίτσα μυρωδάτη
1 ποτήρι καρότο όσο πιο τριμμένο γίνεται (νιά νιά)
ξύσμα από δύο πορτοκάλια

Ετοιμασία του επίδοξου σέφ
Τα ανακατεύουμε όλα σε μια λεκανίτσα με τη σειρά που αναφέρονται προκειμένου να πιάσει το μαγικό.
Αφού έχουμε προηγουμένως λαδώσει ταψάκι, ρίχνουμε το μίγμα μέσα και το ψήνουμε στις 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Σερβίρουμε σκορπίζοντας λιγάκι άχνη πάνω στο κέικ μας.

Στο τέλος, ακονίζουμε τα δοντάκια και απολαμβάνουμε.

Καλή όρεξη μπόβολοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα